Φρούτα & Λαχανικά Φρέσκα όλες τις ώρες

To NatureSeal της Agricoat είναι μια βρώσιμη επικάλυψη για φρέσκα λαχανικά πριν και μετά τη συγκομιδή. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να επεκτείνει αποτελεσματικά τη διάρκεια αποθήκευσης των φρούτων και των λαχανικών για έως και 21 ημέρες.
Το Nature Seal είναι ένα μίγμα οξέων φρούτων διαθέσιμο σε μορφή σκόνη για χρήση σε δεξαμενές πλυσίματος, επιτρέποντας να απολυμανθεί το προϊόν πριν την επεξεργασία του. Είναι εναλλακτικό του χλωρίου και είναι εγκεκριμένο για χρήση σε βιολογικά προιοντα απο την ECOCERT

Το NatureSeal είναι ο πρωτοπόρος της παράτασης διάρκειας ζωής των φρούτων και λαχανικών. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 350 παραγωγούς φρεσκοκομμένων λαχανικών και φρούτων σε όλο τον κόσμο.

Φρεσκοκομμένα
Λαχανικά & Φρούτα

Διατήρηση του χρώματος & της υφής και μείωση απώλειας υγρασίας.
Καμία επίδραση στην υφή, το χρώμα, τη μυρωδιά και τη γεύση
Εγκεκριμένο από το USDA, σε πλήρη συμμόρφωση με τα πρότυπα των ΗΠΑ, Η.Β και της ΕΈ

Πλύση
Λαχανικών & Φρούτων

Το NatureSeal First Step είναι ένα μη χλωριούχο καθαριστικό, που αποτελείται από οργανικά οξέα και επιτρέπεται στην οργανική παραγωγή.
Περιορίζει αποτελεσματικά τα βλαβερά βακτήρια και έχει σύνθεση που είναι άοσμη, άγευστη και κατάλληλη για τρόφιμα

Προστασία
κατά τη συγκομιδή

Με την ειδική αγωγή Semperfresh, επιβράδυνετε την ωρίμανση και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της συγκομιδής. Παράλληλα, διατηρείται το χρώμα και η υφή χωρίς την απώλεια βάρους και την δημιουργία ρυτίδων κατά την αποθήκευση